Verzenden en retourneren

Verzendingskosten

Deze zijn inbegrepen. Leveringen enkel in België.


Levering

Zodra de bestelling is aanvaard, sturen wij u een bevestiging en versturen wij uw bestelling.


Leveringstermijn

Na aanvaarding van uw bestelling wordt deze zo spoedig mogelijk geleverd. Wij raden u aan u een leveringsadres door te geven waar zo vaak mogelijk iemand aanwezig kan zijn om uw zending in ontvangst te nemen.


Product in ontvangst nemen

Is de verpakking beschadigd, verwittig dan onmiddellijk de bezorger en controleer samen met hem de inhoud van het pakket. Weigert u de levering wegens schade, of is deze onvolledig, schrijf dit op het leveringsdocument. Maak best ook steeds een foto van het beschadigde pakket. Neem vervolgens contact met ons op en wij zoeken samen met u de beste oplossing. Als u het pakket aanneemt is de levering aanvaard en bevestigt u dat er geen zichtbare gebreken zijn.


Bedenktermijn

De consument heeft het recht mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete, binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. U bezorgt ons het product in de originele verpakking, in onbeschadigde en ongebruikte toestand en voldoende gefrankeerd. U dient ons hiervan altijd schriftelijk (via ) en vooraf op de hoogte te brengen. Retourzendingen gebeuren op risico van de klant en de kosten zijn ook voor eigen rekening. Terugbetaling of omruiling wordt zo snel mogelijk geregeld.


Leeggoed

Het leeggoed bedraagt € 2,40 per 24 flesjes of € 0.10 per flesje. De flesjes van Luvanium hebben een standaardvorm zodat ze door de meerderheid van de winkels en drankenhandelaars worden aanvaard en terugbetaald.